Köpvillkor

Alla priser anges inklusive moms.

Betalning: Enligt överenskommelse, vanligen via en Swish-överföring eller överföring till bankkonto innan din beställning skickas. Du måste vara över 18 år för att göra en beställning av mig. Priserna är inklusive moms, och i de flesta fall är det verklig fraktkostnad som tillkommer.

Leverans: Spårbart i de flesta fall. För t.ex. kuddar eller canvastavlor med tryckta fotomotiv och liknande, så tar det i genomsnitt 2-3 veckor innan du får paketet, medan akvareller och liknande originalverk skickas omgående, vanligen med leverans inom 1 vecka. Jag använder mig av Schenker, DHL eller PostNord, beroende på vilket alternativ som är lämpligast för din beställning, och du är välkommen med önskemål, t.ex. val av utlämningsställe. Jag kan enbart ersätta/återbetala spårbara paket, om dessa skulle försvinna under leverans.

Reklamation: Jag packar din beställning på bästa sätt, och kontrollerar alltid verken innan jag skickar dem. Om du ändå får en vara som är skadad eller om ett spårbart paket försvinner, så bekostar jag returportot och gör en återbetalning av både varan/varorna och fraktkostnaden.

Returrätt/ångerrätt: Du har som konsument i Sverige alltid möjligheten att ångra ditt köp utan någon särskild anledning inom 14 dagar när du handlar på distans, t.ex. via internet, telefonen eller från en katalog. Meddela mig att du vill ångra köpet, så får du en returadress, och så snart paketet anländer till mig gör jag en återbetalning av priset för varorna och din ursprungliga fraktkostnad (returportot betalas av dig som kund).

GDPR – dina personuppgifter

Hemsidan kan be om att få placera en cookie/kaka på din dator, surfplatta eller mobiltelefon, för att känna igen din enhet. Du kan ta bort cookies från de hemsidor du besökt i din webbläsare, vanligen under menyrubriken Verktyg – Rensa surfdata.

De uppgifter du skickar till mig för att göra en beställning, som e-postadress, mobilnummer, postadress, för- och efternamn, används enbart för att kommunicera med dig kring dina frågor/beställningar, eller för att leverera det du beställt. Jag raderar kunddata som är mer än ett år gammal.

Dina uppgifter skickas aldrig vidare till någon annan, utöver till fraktföretagen.